KAHRAMANMARAŞ TÜRKOĞLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

16/02/2015 PAZARTESİ TOPLANTI YAPILMASI

16/02/2015 PAZARTESİ TOPLANTI YAPILMASI

İlçemiz ortaokullarında 2014-2015 eğitim-öğretim yılının 2.döneminde açılacak olan Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile 8.sınıflar için yapılacak olan Merkezi Sistem Ortak Sınavları (MOS) hakkında 16.02.2015 Pazartesi günü saat 14:00´da tüm ortaokul müdürleri ile (lise ve bünyesinde ortaokul olan ilkokul müdürleri dahil) ortaokulların Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Rehber öğretmenlerinin katılımıyla Misak-ı Milli Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantıya okul müdürünün yerine zorunlu sebepler olmadıkça müdür yardımcıları katılmayacaktır. Okullarımıza yazı gönderilmiştir/gönderilecektir.

Toplantının okulunuz yöneticilerine ve ilgili öğretmenlere imza karşılığı duyurulmasını ve toplantıya katılımın sağlanması hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini önemle rica ederim.

 

ALİ İNCECİK

ŞUBE MÜDÜRÜ

İstasyon Mahallesi Ptt Karşısı Türkoğlu/KAHRAMANMARAŞ - 0 344 216 60 64

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.